top of page

Краще в Замбії

Діє:

01 березня -31 грудня 2024

Код програми:

ZAMBEST03

Кількість подорожуючих:

Від 1 особи

Напрямок:

Замбія

Маршрут і кількість днів

МАРШРУТ: Луангва – Нижнє Замбезі - Лівінгстон

ОПИС ПРОГРАМИ:

День 1-2:

Зустріч в аеропорту Лусаки. Трансфер автомобілем в кемп.

Подорож з аеропорту до кемпінгу розпочинається серед місцевих селищ, а потім ви в'їжджаєте на територію Національного парку. Від входу в парк ви будете їхати вздовж західного берега річки Луангва протягом години, прямуючи до кемпінгу Мченджа. Ця подорож проведе вас через одні з найкращих місць для спостереження за тваринами в Південній Африці, і ви будете вражені тим, що може запропонувати Південна Луангва ще до того, як прибудете до кемпінгу. Мченджа - один з найкраще облаштованих кемпів Луангви. Намети спроектовані на замовлення, в кожному з них є ванна з тентом і приголомшливий вид на річку, також є невеликий басейн, який пропонує охолодження в теплу пору року. У вас буде багато можливостей дослідити місцевість як пішки, так і на відкритих автомобілях 4х4, адже дика природа в Луангві різноманітна.

Розміщення: MCHENJA CAMP

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 3-5:

Протягом наступних двох днів вашим домом буде розкішний кемпінг Чінзомбо. Шість вілл з відкритим плануванням, розташовані в живописному місці на стрімкому березі річки Луангва. Його сучасний дизайн є новаторським для Замбії, і тепер він служить еталоном для всіх інших кемпінгів.

Розслабтеся і насолоджуйтеся! Візьміть усе, що може запропонувати Африка.

Розміщення: CHINZOMBO CAMP

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 5-9:

Переліт до кемпінгу  Sausage Tree Camp біля Національного парку Нижньої Замбезі.

Національний парк Північної Замбезі розташований на північному березі річки Замбезі і простягається через пагорби на північ. Більшість дичини зосереджена на вузькій смузі між річкою та пагорбами. У самому парку мало відвідувачів, тому ви завжди можете насолоджуватись простором. Однією з особливостей цього парку є різноманіття розваг: річка, яка є судноплавною цілий рік, пропонує водні розваги, такі як катання на човнах і каное. Також доступні і звичайні автомобільні і пішохідні сафарі. Також ця ділянка річки є чудовим місцем для риболовлі на тигрову рибу, найцікавішу прісноводну рибу Африки.

Кемпінг Sausage Tree Camp складається з семи розкішних сучасних люксів з високими полотняними дахами. В номерах є ванні кімнати під відкритим небом і прекрасний вид на річку. Кожен номер має велику терасу з приватним басейном і видом на 180° на велику річку Замбезі. У головній їдальні також є великий 20-метровий басейн. Окрім звичайних прогулянок на сафарі, ви можете насолоджуватися водними розвагами, включаючи сафарі на каное, човнах і риболовлю. Крім того, гості мають можливість вечеряти як в фірмових ресторанах кемпінгу, так і в приватній обстановці у своєму номері, що додає комфорту та інтимності.

Розміщення: SAUSAGE TREE CAMP

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 10:

Подорож літаком до Лівінгстона.

Ваша подорож завершиться в Лівінгстоні в одному з найромантичніших кемпінгів Замбії - Тонгабезі. Розташований на великому вигині річки Замбезі, приблизно за 20 км від самого водоспаду, цей кемпінг створює ідеальне середовище для відпочинку і спостереження за повільним течією річки.

У Лівінгстоні є безліч розваг, тут ви можете відвідати могутній водоспад Вікторія, зануритися у "кам'яний басейн" Тонгабезі з високим трампліном для стрибків у воду, насолоджуватися "плавучою вечерею" на приватному понтоні або відвідати острів Лівінгстона і скупатися в басейні Диявола (Devil's Pool) з видом на 167-метрову висоту водоспаду. Загалом, Тонгабезі - це чудове місце, де варто розслабитися і насолодитися тишею.

Розміщення: TONGABEZI

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 11:

Трансфер в аеропорт на ваш міжнародний рейс додому.



ТУР ВКЛЮЧАЄ:

ü  Проживання як зазначено програмою, в цих готелях або подібних

ü  Харчування згідно програми, місцеві напої та домашні вина

ü  Зустрічі в аеропортах та трансфери

ü  Внутрішні перельоти та податки на виліт

ü  Всі активності зазначені програмою: піші сафарі, денні та нічні поїздки

ü  24/7 Гаряча лінія та координація подорожі.

ü  Страхування на час подорожі

ü  Вхід до водоспаду Вікторія


В ТУР НЕ ВХОДИТЬ:

ü  Міжнародний переліт

ü  Віза

ü  Чайові та власні витрати

Додаткові екскурсії, що не передбачені програмою


Ціна змінюється в залежності від сезону, кількості подорожуючих, якщо вас зацікавила ця програма просимо напишіть нам за контактами вказаними на сайті.



bottom of page