top of page

Буш та пляжі

Діє:

01 березня - 31 грудня 2024

Код програми:

COMBOZAMOS02

Кількість подорожуючих:

Від 1 особи

Напрямок:

ПАР+Мозамбік

Маршрут і кількість днів

МАРШРУТ: Національний парк Крюгера (Південна Африка) – Віланкулос (Мозамбік)

ОПИС ПРОГРАМИ:

День 1:

Переліт з аеропорту Йоханнесбургу (ПАР) до аеропорту Хоедспрут

Трансфер автомобілем до Rockfig Safari Lodge, де ви проведете 4 ночі.

Лодж розташований у серці приватного заповідника Тімбаваті, поруч із знаменитим Національним парком Крюгера.

Розміщення: ROCKFIG SAFARI LODGE

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 2-4:

Приватний заповідник Тімбаваті славиться як домівка Великої п'ятірки, і багато гідів RockFig народилися в цих місцях, тому вони знають найкращі місця для спостереження за тваринами. Звичайно, сафарі - це не лише пошук тварин; це також чудова можливість насолодитися красою Тімбаваті під час подорожі, зупиняючись, щоб випити ранкової кави або спостерігати за заходом сонця в особливо мальовничих місцях.

Пішохідні сафарі з гідом від RockFig Safari Lodge - це чудовий спосіб познайомитися з Тімбаваті пішки. Візьміть із собою взуття для прогулянок; у гідів і слідопитів є все необхідне, щоб ви були в безпеці.

Розміщення: KURIFTU RESORT AND SPA

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 5:

Після сніданку, переліт до Віланкулоса (через Йоганнесбург). З міжнародного аеропорту Віланкулос на вас чекає 25-хвилинний трансфер до Santorini Mozambique.

Архіпелаг Базаруто, який вважають "перлиною Індійського океану", є одним з найбажаніших туристичних напрямків Мозамбіку. Він відомий своїми білими піщаними пляжами, блискучими бірюзовими водами та одними з найкращих місць для підводного плавання у світі.

Будучи одним з найбільших морських заповідників в Індійському океані, архіпелаг налічує понад 2000 видів риб, а також дельфінів, китів, черепах і акул. Тут також мешкає найбільша в Мозамбіку популяція дугонгів.

Архіпелаг складається з 5 островів: Базаруто, Бенгерра, Магаруке, Банке та Санта-Кароліна. Це рай для птахів, де зареєстровано понад 180 видів птахів. На островах національного парку ви також знайдете 45 видів рептилій та амфібій, антилопу суні, червоного дукера, ендемічних метеликів та характерну мавпу Саманго.

Розміщення: SANTORINI MOZAMBIQUE

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 6-8:

Ви матимете можливість відчути все, що може запропонувати це чарівне місце. Від проведення дня на чарівних водах в оточенні яскравих фламінго до дослідження барвистих ринків і місцевих магазинів містечка Віланкулос.

На Санторіні є широкий вибір каяків, дошок для веслування, спорядження для сноркелінгу, риболовлі та навіть переносні тренажери для швидкого тренування або йоги на патіо на заході сонця, коли сонце сходить над силуетом острова Магаруке. Все це - безкоштовні активності на території готелю.

На Санторіні також є вибір додаткових активностей. Доступні підводне плавання, риболовля, верхова їзда, сафарі на доу, кайтсерфінг і мальовничі польоти на гелікоптері.

Розміщення: SANTORINI MOZAMBIQUE

Система харчування: повний пансіон (сніданок, обід, вечеря)


День 9:

Після сніданку в лоджі, на вас чекає трансфер до аеропорту Віланкулос, щоб ви встигли на свій міжнародний рейс додому або продовжили подорож дивовижною Африкою

ТУР ВКЛЮЧАЄ:

ü  Проживання як зазначено програмою, в цих готелях або подібних

(4 ночі в сафарі-лоджі Rockfig, включаючи харчування, місцеві напої та прання, а також щоденні сафарі в приватному природному заповіднику Тімбаваті+

4 ночі в готелі Santorini Mozambique, включаючи харчування, місцеві напої та прання, а також деякі активності)

ü  Зустрічі в аеропортах та трансфери

ü  Вода та перекуси в авто

ü  24/7 Гаряча лінія та координація подорожі.


В ТУР НЕ ВХОДИТЬ:

ü  Міжнародний переліт, місцеві перельоти

ü  Віза

ü  Страхування на час подорожі

ü  Вхідні квитки в Національні парки

ü  Чайові та власні витрати

Додаткові екскурсії, що не передбачені програмою


Ціна змінюється в залежності від сезону, кількості подорожуючих, якщо вас зацікавила ця програма просимо напишіть нам за контактами вказаними на сайті.

bottom of page